services

organisering og optimering

Mange små virksomheder har med tiden måske mistet overblikket over konti og abonnementer de har oprettet over tid. Opgaven med at rydde op syntes uoverskuelig.

Jeg er god til at organisere og optimere, der kommer overblik igen og ligeså vigtigt, ingen unødige regninger til betaling.  

graph, statistics, network-6381859.jpg

it administration og support

Bruger din virksomhed for meget tid på små og store it-udfordringer i det daglige, og arbejdet med it begynder at tage fokus fra vigtigere opgaver… ? 

Jeg er både god til at administrere og supportere. Servicen er udstrakt, meget universal, og vi er til rådighed når det er nødvendigt. 

Fjernstyring af PC, Mac, netværk og andet it udstyr, om nødvendigt også onsite besøg.

netværk og internet

Netværk og internet er en stor del af dagligdagen for alle virksomheder, og udfordringer med router, switch, PC, printere, telefoner , trådløst og kablet netværk kan udfordre.

Jeg har mange års erfaring og god til at løse alle former for udfordringer.  

F.A.Q.

mest spurgte spørgsmål

Ja, jeg står naturligvis til rådighed efter aftale, og jeg hjælper gerne hvis jeg har mulighed. Ud over vanlig arbejdstid 9-17 har jeg ingen faste åbningstider. Ring når det passer dig.

Nej, igennem min karriere har jeg påtaget mig alle former for it-udfordringer. Jeg hører rigtig gerne om din udfordring.

Mine kunder har typisk fra 1-25 medarbejdere, men jeg har også supporteret mange flere. Jeg hjælper også gerne private og ældre med it-udfordringer. 

Ja, alt efter mine kunders behov, leverer jeg det nødvendige

Ja, klik min LinkedIn profil, eller endnu bedre ring eller skriv til mig… :o)